Daguitstap naar Delft - GOSA

GEZINSBOND – GEWEST GENT nodigt uit

Programma:

  • 9u45: bij aankomst in Delft welkom met koffie of thee en appelgebak.
    • ons bezoek wordt u via een multimediale reis mee teruggenomen in de tijd en kunt u het authentieke productieproces van Royal Delfts Blauw intenser beleven, u ziet de meester schilders aan het werk. Ook wordt het productieproces zelf getoond.
    • Verder een bezoek aan de showroom met een complete collectie handgeschilderd Delfts blauw en een uitgebreide selectie van Nederlands aardewerk en souvenirs.
  • 12u30: een lekker warm middagmaal in een gekend restaurant in Delft zelf.
  • 14u15: vertrek naar het Centrum van Delft voor een geleid bezoek aan de prachtige stad met zijn mooie architectuur. Delft is een levende en bruisende universiteitsstad. De Nieuwe kerk en het Stadhuis geven de Markt een geheel eigen karakter. De stad heeft de bijnaam Prinsenstad waar Willem van Oranje is vermoord en veel leden van de Koninklijke familie zijn begraven. Echt de moeite waard wat er te bewonderen is gedurende deze wandeling!
  • 17u15 : tijd voor een lekkere broodjesmaaltijd.
  • 18u15 : vertrek en terug huiswaarts na een onvergetelijke trip! Rond 21u00 thuis.

We hopen op heel wat interesse voor onze daguitstap naar Delft  met dit mooi programma!

Meer info via volgende link: 
Doelgroep: 
GOSA
Wanneer: 
zaterdag, 4 mei, 2019 - 07:00 tot 22:00
Waar: 

DELFT- Nederland

Vertrek : stipt om 7u30 aan Sporthal Vlaanderen (blauw gebouw), Zuiderlaan 14 aan Watersportbaan te Gent en om 7u10 in Sleidinge, Langendam bij Weidel.
Prijs Leden: 
€ 66,00
Prijs Niet Leden: 
€ 75
leden Gezinsbond € 66 en niet-leden € 75, inbegrepen busreis, bezoeken met gidsen in Delft , koffie + appelgebak en warm middagmaal + broodjesmaaltijd
Hoe inschrijven: 

Op gewestelijk secretariaat, Limburgstraat 80-Gent, telefonisch 09/2254652 of per mail gewest.gent@gezinsbond-ovl.be  met vermelding van naam, adres, lidnummer, aantal personen, gsm-nummer. Inschrijvingsbedrag overschrijven op rekening BE95 4470 0315 6158 van Gezinsbond Gewest Gent met vermelding daguitstap 04 mei.

Liefst zo vlug mogelijk inschrijven want plaatsen zijn beperkt!