Griezeligste Gezinsdag

Beleef samen met de Gezinsbond Halloween in Bobbejaanland. Griezel en geniet van de vele attracties en activiteiten in het 'Plezantste Land' van Vlaanderen.
Voor iedereen, valt er wat te beleven: de kleinsten onder ons kunnen terecht in de 'Wonder Garden' of 'Kinderland', de iets oudere gezinsleden beleven volop 'Mount Mara' of nemen plaats in 'Naga Bay', … meer dan 40 attracties staan voor de Gezinsbond klaar!

Beleef samen met de Gezinsbond Halloween in Bobbejaanland. Griezel en geniet samen met jong en oud van de vele attracties en activiteiten in het Plezantste Land van Vlaanderen.
 
Leeftijd
Gezinsbond
Lengte volgens Bobbejaanland
Gezinsbondtarief
Bobbejaanlandtarief
Aan de kassa
Voordeel t.o.v Kassastarief
0 – 3 jaar
<1m
Gratis
Gratis
-
4 tot en met 13 jaar
>1m - <1m40
15
29,95
14,95
4 tot en met 13 jaar
 
15
35
20
Vanaf 14 jaar
 
19
35
16

Extra aanbod = Parking gratis (normaal 8 euro)

TIP:  

- Kom je bijvoorbeeld met 2 volwassenen en 1 betalend kind of 1 volwassene en 2 betalende kinderen, dan is je lidgeld met deze actie al terugverdiend.

 

Ligging en bereikbaarheid

Bobbejaanland ligt in Lichtaart (bij Kasterlee), is vlot bereikbaar en heeft een ruime parking – gratis voor leden Gezinsbond! 

 

Win griezelige prijzen

De Gezinsbond heeft als eerste het familiepark in Halloweensfeer. Iedereen kan er op zijn of haar manier griezelen of minder griezelen.

En, er zijn griezelige prijzen te winnen!

In het park

-        Kom verkleed

  • Onze fotografen gaan op zoek naar de leukste en griezeligste verklede bezoekers. Zij kunnen een boekenpakket en andere prijzen winnen

-        Griezeligste Zoektocht

  • i.s.m. Vlaams Woningfonds is er een zoektocht door het park, hier win je griezelige prijzen

Wanneer: 
zaterdag, 21 oktober, 2017 - 10:00
Waar: 

Bobbejaanland - Lichtaart