Reumatologie: wat je moet weten.....

GEWESTELIJKE GOSA- EN SENIOREN-INFONAMIDDAG

Vanaf 14.30 u.: Verwelkoming

15.00 u.: Welkomstwoordje door voorzitter Gosa Gewest Gent
15.10 u.: Voordracht door Prof. Dr. Stefan Goemaere: "Reumatologie: wat je moet weten ..."

Met reuma wordt een grote groep aandoeningen van spieren en gewrichten aangeduid. Er is een grote verscheidenheid. Sommige aandoeningen zijn van tijdelijke aard en perfect geneesbaar. Andere vragen een langdurige behandeling. Zowel jong als oud kunnen er last van hebben.

Professor Dr. Stefan Goemaere, werkzaam in het Universitair Ziekenhuis te Gent, dienst reumatologie, is de geschikte persoon die ons daarover kan informeren.

Dr. Goemaere zal in zijn voordracht spreken over reumatoïde artritis en de andere inflammatoire reumatische aandoeningen en ook over osteoartrose en osteoporose.

Na de voordracht is er nog gelegenheid om vragen te stellen!

17.00 u.: koffie met gebak.

 

 

Hartelijk welkom op deze interessante gosa-namiddag!

Namens de gewestelijke gosa-werkgroep,

Laurent gsm 0473 456 723

Meer info via volgende link: 
Wanneer: 
woensdag, 28 november, 2018 - 14:30 tot 18:00
Waar: 

Bondslokaal van de Gezinsbond, Sportwegel 1, 9840 De Pinte

Hoe bereik je het bondslokaal in De Pinte? Met het openbaar vervoer: vanaf Gent Sint-Pieters bus 76 (Eke) of 78 (Zevergem) tot de halte Duifbeek. Dan de Borluutlaan volgen (straat aan het benzinestation Octa+) en vervolgens de eerste straat rechts, de Sportwegel. Met de wagen: via de Baron de Gieylaan tot het benzinestation Octa+ en vervolgens zoals hierboven de Borluutlaan en de Sportwegel. Parking op het bondsterrein.
Prijs Leden: 
€ 6,00
Prijs Niet Leden: 
€ 9,00
Hoe inschrijven: 

Inschrijven met vermelding van alle personen en voor leden lidnummer Gezinsbond vóór 22 november 2018 a.u.b. op het gewestelijk secretariaat, Limburgstraat 80, 9000 Gent: tel: 09/225.46.52, e-mail: gewest.gent@gezinsbond-ovl.be.

Betalen kan pas na inschrijven.