Week van de opvoeding 2021 - Webinar - Onderhandelen met je kind - Anouk Pieters en Bart Libbrecht

Week van de Groeilamp

Elk jaar van 16 tot 23 mei laten we ons licht schijnen op 'opvoeden'. Want groot worden, dat gaat niet helemaal vanzelf. Ouders, grootouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen opgroeien in een warme en positieve leefomgeving. 
Daarom steken we die week samen de groeilamp aan. Om alle geweldige ouders, familieleden en opvoeders in de spotlights te zetten. Omdat ze dat dubbel en dik verdienen.
En even belangrijk: om al die ouders, opvoeders en organisaties te inspireren. Om de plaatsen waar je - zowat letterlijk - je licht kan opsteken als je het even niet meer weet, in de kijker te zetten. Want ook dat is opvoeden: er is geen licht zonder schaduw. En dat is zeer oké.

 

Samen met het VCOK zorgen we voor een reeks van webinars, met thema's voor ouders met kinderen tussen 0 en 18 jaar.

 

  • 27 mei 2021 - Onderhandelen met je kind - Anouk Pieters en Bart Libbrecht
    Waarom zou je onderhandelen met je kind? Je leert je kind constructief omgaan met verschillende meningen.  Elke dag krijg je als ouder te maken met grote of kleine meningsverschillen met je kinderen. Van het beleg op de boterham, tot de schermtijd of klussen in huis, …
    Hoe ga je hier als ouder mee om en waarover onderhandel je wel of niet?

 

Kijk zeker ook eens naar de andere webinars in ons aanbod op https://www.gezinsbond.be/webinars

 

 

Wanneer: 
donderdag, 27 mei, 2021 - 20:00 tot 22:00
Waar: 

Online

Hoe inschrijven: 

Hier inschrijven voor deze webinar

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een unieke link waarmee je het webinar kan bekijken. Als je geen mail ontvangt, is het mogelijk dat deze in jouw spambox terechtgekomen is