Week van de opvoeding 2021 - Webinar - Wat elk kind nodig heeft

Week van de Groeilamp

Elk jaar van 16 tot 23 mei laten we ons licht schijnen op 'opvoeden'. Want groot worden, dat gaat niet helemaal vanzelf. Ouders, grootouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen opgroeien in een warme en positieve leefomgeving. 
Daarom steken we die week samen de groeilamp aan. Om alle geweldige ouders, familieleden en opvoeders in de spotlights te zetten. Omdat ze dat dubbel en dik verdienen.
En even belangrijk: om al die ouders, opvoeders en organisaties te inspireren. Om de plaatsen waar je - zowat letterlijk - je licht kan opsteken als je het even niet meer weet, in de kijker te zetten. Want ook dat is opvoeden: er is geen licht zonder schaduw. En dat is zeer oké.

 

Samen met het VCOK zorgen we voor een reeks van webinars, met thema's voor ouders met kinderen tussen 0 en 18 jaar.

 

  • 31 mei 2021 - Wat elk kind nodig heeft - Klaar Hammecker

    Deze onzekere tijden zorgen ook bij onze kinderen voor meer onzekerheid en angstklachten. Hoe stel je je kind gerust zonder dat je zijn angsten minimaliseert of ridiculiseert? Hoe versterk je hen wanneer je vooral de drang voelt om het van hen over te nemen? Klaar geeft je in dit webinar inspiratie en concreet advies. Want hoe meer een kind in zichzelf gelooft en op zichzelf vertrouwt, hoe veerkrachtiger die in het leven staat.

    Dit webinar wordt gegeven door Klaar Hammenecker, kinderpsychologe.

 

Kijk zeker ook eens naar de andere webinars in ons aanbod op https://www.gezinsbond.be/webinars

 

 

Wanneer: 
maandag, 31 mei, 2021 - 20:00 tot 22:00
Waar: 

Online

Hoe inschrijven: 

Registreer je via volgende link: 31 mei 2021 - Wat elk kind nodig heeft - Klaar Hammecker

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een unieke link waarmee je het webinar kan bekijken. Als je geen mail ontvangt, is het mogelijk dat deze in jouw spambox terechtgekomen is