Week van de opvoeding 2021 - Webinar - Wij-tijd

Week van de Groeilamp

Elk jaar van 16 tot 23 mei laten we ons licht schijnen op 'opvoeden'. Want groot worden, dat gaat niet helemaal vanzelf. Ouders, grootouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen opgroeien in een warme en positieve leefomgeving. 
Daarom steken we die week samen de groeilamp aan. Om alle geweldige ouders, familieleden en opvoeders in de spotlights te zetten. Omdat ze dat dubbel en dik verdienen.
En even belangrijk: om al die ouders, opvoeders en organisaties te inspireren. Om de plaatsen waar je - zowat letterlijk - je licht kan opsteken als je het even niet meer weet, in de kijker te zetten. Want ook dat is opvoeden: er is geen licht zonder schaduw. En dat is zeer oké.

 

Samen met het VCOK zorgen we voor een reeks van webinars, met thema's voor ouders met kinderen tussen 0 en 18 jaar.

 

  • 3 mei 2021 - Wij-tijd - Björn Accou (WEGENS ZIEKTE SPREKER VERPLAATST NAAR 3 JUNI)

    Ouders worstelen weleens met de combinatie van werk, vrije tijd en opvoeden. Vaak denken ze dat kwali-tijd ligt in vakanties, feesten of geplande activiteiten. Toch zijn het de kleine momenten die bepalen wat kinderen meedragen van hun jeugd. ‘WijTijd’ inspireert ouders om kosteloze koestermomenten door te brengen met hun kinderen, kansen die dagelijks voor het grijpen liggen om blijvende herinneringen te maken. Concreet, speels en haalbaar voor elke ouder.

    Dit webinar wordt gegeven door Björn Accoe, bezieler van Idee Kids. Via deze lezing spreekt Björn de kracht van ouders aan om meer bewust te ge-niet-en van de momenten die er al zijn.

 

Kijk zeker ook eens naar de andere webinars in ons aanbod op https://www.gezinsbond.be/webinars

 

 

Wanneer: 
donderdag, 3 juni, 2021 - 20:00 tot 22:00

Was voorzien op 03/05/2021 maar wegens ziekte spreker verplaatst naar 03/06/2021

Waar: 

Online

Hoe inschrijven: 

Registreer je via volgende link: 3 mei 2021 - Wij-tijd - Björn Accou

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een unieke link waarmee je het webinar kan bekijken. Als je geen mail ontvangt, is het mogelijk dat deze in jouw spambox terechtgekomen is